© © 2024 S-B-E Ltd

BAŞKONSOLOS BATU KESMEN VEDA MESAJI PAYLAŞTI

BAŞKONSOLOS BATU KESMEN VEDA MESAJI PAYLAŞTI

Sayın Başkonsolosumuz Batu Kesmen  beyin görev süresinin dolması sebebiyle,  sosyal medya paylaşımlarımızda yer “Veda Mesajı” aşağıda sunulmuştur.

BAŞKONSOLOS BATU KESMEN VEDA MESAJI PAYLAŞTI

Merhabalar,

T.C. Anvers Başkonsolosu olarak onurla yerine getirmeye çalıştığım dört yıllık görevim sona ermiş bulunuyor. Bu veda mesajını okuduğunuzda Belçika’dan ayrılmış olacağım.

Geride bıraktığımız dört yıllık süre zarfında sizleri tanımak çok güzeldi.

Temsil ettiğim makama karşı her zaman göstermiş olduğunuz saygı ve güven için sizlere müteşekkirim. Bana göstermiş olduğunuz samimiyet ve hüsnü kabul için de sizlere ayrıca teşekkür borçluyum.

İstemeden sizleri üzdüğümüz veya hizmet açısından memnuniyetsizliğe yol açtığımız zamanlar olduysa şahsım ve Başkonsolosluğumuz adına özürlerimi kabul etmenizi rica ediyorum.

Ayrılık hüznünün, kavuşma sevincinin nüvesini de daima içinde barındırdığına inanıyorum. Bu inançla, önümüzdeki yıllarda sizlerle yeniden görüşebilmeyi ve iyi haberlerle yeniden haberleşebilmeyi ümit ediyorum.

Sağlıcakla kalın…

Saygı, sevgi ve en iyi dileklerimle…

Batu Kesmen

 

 

Anvers Başkonsolosumuz Batu Kesmen Bey’e ve Brüksel Konsolosumuz Umut Deniz Bey’e veda ediyoruz. Uzun yıllar boyunca birlikte işbirliği yaptık ve sayısız toplantı gerçekleştirdik. Onların özverili hizmetleri ve katkıları, topluluğumuzda güzel anılar bıraktılar. Bize kattıkları her şey için teşekkür ediyor, gelecek görevlerde başarılar diliyoruz.

 

 

 

İstifadelerinize saygıyla sunulur.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER