© © 2024 S-B-E Ltd

Facebook arkadaşının annesi ve babası tarafından öldürüldü

Facebook sayfanıza birini eklemek hayati tehlike yaratabilir. Almanya Aachen yakınlarındaki Eschweiler kasabasında 29 yaşında bir erkek, on iki yaşında bir kız ile Facebook’ta arkadaş olduğu için kızın ebeveynleri tarafından öldürüldü.

Bruxelles Korner

Zehra Özer

 

Kızın ebeveynleri, haksız yere onun bir sübyancı olduğunu ve elinde kızlarına ait çıplak fotoğrafların olduğunu düşündüler. Salı günü bir anne, bir baba ve bir suç ortağı daha, hakim tarafından ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.

Ebeveynler Karl-Heinz (39) ve Nadine(31), geçen yıl cinayete kurban giden Christian’a tuzak kurarak onu bir yere gelmesi için ikna ettiler. Christian orada çift tarafından yedi kez bıçaklanarak öldürüldü. Kızın babası onu sadece cezalandırmak istediğini ve öldürmek istemediğini söyledi. İddiasına göre 12 yaşında ki kızı biri tarafından taciz edilmişti.

Birisi kızına çıplak fotoğraflarını çekip göndermesi için baskı kurarak zorlamıştı. O kişinin kim olduğu belli değil, ama yerel basında çıkan haberlere göre mahkeme esnasında cinayet kurbanı Christian’ın  masum olduğu ortaya çıktı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER