© © 2024 S-B-E Ltd

İYİLİĞİN TEMSİLCİSİ BİR YILDIR ARAMIZDA DEĞİL

İYİLİĞİN TEMSİLCİSİ BİR YILDIR ARAMIZDA DEĞİL

İYİLİĞİN TEMSİLCİSİ BİR YILDIR ARAMIZDA DEĞİL

 

Çok yönlü kişiliği, değerleri, yeteneği ile çevresindeki herkesin gönlünü kazanmış olan Sibel Bozkurt bir yıl önce aramızdan ayrıldı.

https://youtu.be/YA43iDda7PM

 

Kendisiyle yaşamı bir yönüyle paylaşanların iyilik temsilcisi olarak nitelendirdiği Pedagog, Televizyon Programcısı ve Yazar Sibel Bozkurt tam bir yıl önce bugün aramızdan ayrıldı.

Artık iyilikleri dünyayla sınırlı değil, tüm evrene uzandı. Sibel, dünyaya gözünü yumdu, dünyayı terk etti fakat bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı, her zaman yaşamımızda yer alacak, bizimle olacak.

Her defasında çekimlere ilk program gibi hazırlanır, heyecanlanır ve kızarırdı. Konuklarını çok yakından tanımak isterdi, soruları ezberler ve her zaman konuklarını rahat edeceği bir şekilde ağırlardı.

 

Sibel Bozkurt, Bruxelles Korner’in prodüksiyonunu üstlendiği Hayat Pınarı programında alanında uzman, toplumda saygı duyulan kişileri ağırladı. Hayat Pınarı, Sibel’in göz bebeğiydi, o aramızdan ayrılınca ebediyen sona erdi. Hayat Pınarı’nın son konuğu Ünlü Moda Tasarımcısı Cemil İpekçi’ydi ama ne yazık ki ömrü programın yayımlanmasına yetmedi. Bruxelles Korner Genel Yayın Yönetmeni Kadir Duran, Sibel’in Cemil İpekçi’yle yaptığı röportajı Bruxelles Korner’de yayımlama kararı aldı. Önümüzdeki günlerde bu röportaj, Sibel’in anısına yayımlanacak.   

 

Hem zarif hem adildi. Hem sadık hem güler yüzlüydü. Herkesin gerek ablası gerek arkadaşı olurdu. Sesini hiç yükseltmezdi, her zaman kontrollü ve hoşgörülüydü, incitmeyi hiç sevmezdi, her zaman yanlışları anlamak isterdi. Herkesin özgür düşüncesine saygısı vardı çünkü pedagogdu, öğretmen bir baba ve annenin çocuğuydu.

 

Ayrıca iyi bir yazardı Sibel Bozkurt. Bruxelles Korner başta olmak üzere Avrupa’da yayımlanan birçok gazete ve internet haber sitesinde yazıları yayımlanıyordu. Çok sevdiği halkın hep yanında durdu, yazılarında onu kaleme aldı. Türkiye’nin her tarafındaki fakir fukaraya yardım için koşturuyordu. Gönüllü olarak ihtiyacı olan engelli ve yoksul insanlara ve özelikle çocuklara yardım ediyordu.

 

Gazeteci, ressam, rejisör, radyocu, yazar, şair ve iş insanı arkadaşlarıyla yeni bir sayfa açmıştı, Türkiye'yi tanıtma amacıyla gönüllü arkadaşlarıyla tanıtım yapıyordu. Gerek sosyal medyada, gazetelerde, televizyonlarda gerekse seminerlerde Türkiye adına elçilik yapıyordu.

Lider bir kadındı, güçlü, organizatör, detaycı, hürriyetçi, milliyetçi ve moderndi.  

 

Sibel Bozkurt anısına çekiliş

 

Bruxelles Korner tarafından Sibel Bozkurt anısına basılan tişörtler için çekiliş düzenleniyor. 5 soruya doğru cevap veren ilk 10 kişiye Sibel tişörtler hediye edilecek.

 

Çekiliş için düzenlenen sorular şöyle:

 

 

 

 

 

 

 

Soruların yanıtları bruxelleskorner@outlook.com elektronik adresine ulaştırılabilir.

 

Sibel’i özlemle anıyoruz.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER