© © 2024 S-B-E Ltd

Kolombiya'da uçak düştü! Futbol dünyası yasta!

Kolombiya'nın Medellin kentinde düşen uçakta Brezilya ekibi Chapecoense'nin oyuncularının da yer aldığı ortaya çıktı.

Kolombiya'da yolcu uçağı düştü. Bolivya'dan havalanan uçak, Medellin uluslararası havalimanına doğru ilerlerken düştü. Uçakta bulunan 81 kişiden 76'sının öldüğü belirlendi.

Uçaktaki yolcular arasında Atletico Nacional futbol takımıyla Copa Sudamericana finali oynamak üzere kente gelen Brezilya ekibi Chapecoense'nin oyuncuları da yer alıyordu. İki takım, Copa Sudamerica finalinde yarın karşı karşıya gelecekti.

Conmebol (Güney Amerika Futbol Konfederasyonu) Atletico Nacional ile Chapecoense arasında oynanması planlanan Sudamericana Kupası Finali'nin iptal edildiğini de açıkladı.

Atletico Nacional de kaza sonrası Twitter'dan bir açıklama yaptı; 'Chapecoense'nin geçirdiği kaza sebebiyle büyük üzüntü içerisindeyiz. Umarım iyi Haberler alırız. Resmi yetkililerden bir açıklama bekliyoruz.'

Kazanın yerel saatle akşam saat 10.15'te gerçekleştiği bildiriliyor. La Union kenti itfaiye departmanı, Venezuela kökenli LAMIA Havayolları'na bağlı RJ85 tipi bir yolcu uçağının düşmesi sonucu ölü ve yaralıların olduğu biliniyor.

İşte Brezilya Serie A takımı olan Chapecoense'nin kadrosunda bulunan oyuncular;



 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER