© © 2024 S-B-E Ltd

UETD Kadın kolları Genk şubesi tarafından hazırlanan "BIR CAN'DA SEN VER" seminerine İlgi Yogundu

UETD Kadın kolları Genk şubesi başkanı Nazan Özberk ve başkan yardımcısı Fikriye Ayrancı Keper tarafından bir seminer düzenlendi. UETD Kadın kolları Genk şubesi tarafından hazırlanan "BIR CAN'DA SEN VER" seminere konuşmacı olarak Bade Çakır'ın babası katıldı.

UETD Kadın kolları Genk Şubesi Baskanı Nazan Özberk ve Başkan Yardımcısı Fikriye Ayrancı Keper tarafından bir seminer düzenlenecek.

UETD Kadın kolları Genk Şubesi tarafından hazırlanan "BIR CAN'DA SEN VER" Seminere konuşmacı olarak Bade Cakır’ın babası katıldı.

Geçtiğimiz yıl lösemiye yakalanan ve kendisine uygun ilik bulunamadığı için hayatını kaybeden 4 yaşındaki Bade’nin babası Muhammed Çakır, Genk’de “Lösemi ve Donör” konulu bir seminer verdi.

Seminerde Kök Hücre/ Ilik  bağısı donoru bilgilendirme konuşmasını Bade Cakır'ın babası yapacağı  seminer Turkse Rangers Hoevenzavellaan 120- 3600 Genk Waterschei-Zwartberg adresinde 16 Mayıs 2016 günü saat 13.00 de yapılan seminere.

Hücre/ilik bağışı hakkında, şubat ayında ilik kanserinden hayatını kaybeden minik Bade'nin babası bilgi verdi.

UETD Genk Kadın Kolları'nın organize ettiği seminer, salonda bulunanlar tarafından çok ilgi gördü.

Çare arayıp da bulamamak ne kadar kötü. Bade'nin babası "ben çaresiz kaldım, başka bir baba da çaresiz kalmasın" diyerek şehir şehir, ülke ülke dolaşıp bu hastalık ve donörlük hakkında bilgi veriyor. UETD Kadın kolları Genk Şubesi Başkanı Nazan Özberk’den ve UETD Kadın kolları Genk Subesi Başkan Yardımcısı Fikriye Ayrancı Keper'den seminere katılan tüm müsafirlerle yakından ilgilendikleri gözlerden kacmadı

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER