© © 2024 S-B-E Ltd

UKKEL’DAN BİR KIZ ÇOCUĞU (14) ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BERİ KAYIP

UKKEL’DAN BİR KIZ ÇOCUĞU (14) ÇARŞAMBA GÜNÜNDEN BERİ KAYIP

Bruxelles Korner

Zehra Özer

 

Polis, Child Focus ile işbirliği içinde olan Brüksel savcılığının talebi üzerine Çarşamba gününden beri kayıp olan ve Ukkel’da ikamet eden on dört yaşındaki bir kız çocuğunu arıyor. 14 yaşındaki Firdaous Bouhaltite Soulaïmane çok ince vücut yapılı ve yaklaşık 1.60m boyundadır. Onun kara gözleri ve genellikle toplu şekilinde taşıdığı orta uzunlukta koyu saçları vardır. 
“Firdaous Bouhaltite Soulaïmane 24 Mayıs 2017 tarihinde Çarşamba günü Ukkel’de bulunan evinden ayrıldı ve o zamandan bu yana ondan hiçbir haber alınamadı,” diyor onu arayan polis. “Firdaous çok ince vücut yapılı ve yaklaşık 1.60m boyundadır. Onun kara gözleri ve genellikle toplu şekilinde taşıdığı orta uzunlukta koyu renkli saçları vardır. ”

 

Kızın evinden ayrıldığı esnada tam olarak hangi giysiler giydiği bilinmemektedir, ancak onun üzerinde koyu kahverengi bir niqab (Peçe) ve siyah eldivenleri olması mümkündür.

 

Çarşamba gününden bu yana Firdaous’u gören ya da nerede olduğunu bilen varsa, polis ile temasa geçmeleri rica edilir. Kızın hakkında bilgisi olanlar ücretsiz telefon numarası 0800 30300 yoluyla veya Child Focus’un telefon numarası olan 116000 ‘den arayabilirler. Mailadresi opsporingen@police.belgium.eu  aracılığıyla da temasa geçilebilinir.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER